Wallmans stannar i Göteborg

I Kungsportshuset mitt i Göteborg bjuder Wallmans på ett storslaget dinner party. Wallmansshowerna som i över 30 år spridit glädje i Stockholm har tagit Göteborg med storm. Nu står det klart att Wallmans kommer fortsätta husera i det vackra Kungsportshuset i Göteborg även till hösten 2022.

Bakom de vackra gröna dörrarna in till Kungsportshuset gömmer sig en värld full av nöje. Göteborgarna har nu fått chansen att uppleva Wallmans i sitt esse. En show med musik och dans som går hand i hand med trerättersmiddagen som serveras till gästerna under kvällens gång. En helhetsupplevelse som är unik för just Wallmansscenen.

– Det känns helt fantastiskt att Wallmans blivit så väl mottaget i Göteborg, även om vi inte tvivlade en sekund på det, är det riktigt roligt att det gick hem hos göteborgarna, säger Mikael Nilsson, tf vd för Immersive Venues som bland annat driver Kungsportshuset.

Förutom Göteborg, så kan shower med Wallmans upplevas i både Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Wallmans Dinnerparty i Kungsportshuset har nypremiär inför hösten den 17 september och spelas fram till den 17 december 2022.

För mer information och biljetter besök: Wallmans Dinner party Höst 2022 eller Kungsportshuset

För övriga pressrelaterade frågor, vänligen kontakta:

Hanna Källerteg, Micael Bindefeld AB hanna.kallerteg@bindefeldab.se 
079 – 099 06 11

 

Filip Jarl, Micael Bindefeld AB filip.jarl@bindefeldab.se
070 – 736 08 00