Upplev en gnistrande vinter med Emil i Lönneberga – på Intiman i Stockholm

Hos många människor finns det varma och kära minnen kopplade till Astrid Lindgrens älskvärda historier. Emil i Lönneberga är inget undantag. ”Emil, din förgrömmande unge” är en mening som hörts otaliga gånger och som direkt riktar tankarna till den lilla pojken i Katthult. I vinter får vi följa med på Emils hyss och äventyr i en härlig familjeföreställning.

2Entertain part of Moment Group

 

Vinter i Lönneberga är föreställningen som denna vinter spelar på Intiman i Stockholm. Berättelsen bjuder på ett julfirande i smålandsidyllen Katthult med karaktärer som Ida, Alfred, Anton, Alma, Lina och självklart allas vår Emil. En föreställning för båda stora och små.

Några händelser publiken kommer få ta del av är till exempel när Emil bjuder fattighjonen på det stora tabberaset, när Alfred och Emil gräver en varggrop för att tillfångata den otäcka vargen eller när Emil räddar livet på Alfred genom att trotsa den våldsamma snöstormen på väg till läkaren i Mariannelund. Historierna om Emil och hans familj skildras på ett gemytligt sätt innefattande både med – och motgångar.

Vinter i Lönneberga har premiär på Intiman i Stockholm den 5 november.

Biljetterna släpps den 24 maj.

 

 

Föreställningen presenteras av 2Entertain och Stage Fantasy.

  

För mer information samt biljetter, besök Showtic.se

Pressbilder, klicka här.