Thomas Petersson är redo för comeback på standup-scenerna i höst!

Thomas Petersson åker på turné med standup-showen Bara Skojar! Det blir 23 orter i Sverige med start den 5 oktober i Jönköping. Det utlovas galen humor och underhållning.
Thomas Petersson är redo för comeback på de stora stand-up-scenerna i höst. Hallänningen har verkligen förgyllt många farser och revyer med sin humor och komiska ådra. Men det var som stand-up-komiker han slog igenom, i tv-serien ”Släng dig i brunnen” på 1990-talet.Nu är det hela sju år sedan han gjorde en sammanhållen ståupp-turné men samtidigt har Thomas Petersson medverkat i Diggiloo och i olika farser på Robert Gustafssons teater, Krusenstierska i Kalmar. Höstens satsning heter ”Thomas Petersson Bara Skojar!”. Turnén innefattar 23 orter i Sverige och premiären sker i Jönköping den 5 oktober. 
 
Just nu är Thomas också aktuell i vårens första gruppfinal av ”Alla mot Alla”. Tillsammans med Tara Moshizi tävlar dom i ena buren den 1 maj och möter då Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow. Vårens tävlingsrunda har bjudit på stor framgång för den halländske komikern, som tidigare varit med i ”På Spåret” i SVT men som är debutant i Filip & Fredriks populära tävlingsprogram.
 
-Jag är ett Filip och Fredrik-fan, Alla mot alla har framkallat en vinnarskalle hos mig. Nu är jag redo för vilka utmaningar som helst, säger Thomas och skrattar.
 
 

Thomas Petersson har sedan hans senaste humor-turné 2016 iakttagit omvärlden och samlat på sig nya skämt och kommer att bjuda på en kväll fylld av skratt och galna historier. Med hög igenkänningsfaktor och skämtsam bredd och inblickar i samtiden tar man sig igenom livet – från pandemier till postkodsmiljonärer.

 

Hit kommer humorturnén ”Thomas Petersson Bara Skojar!”

5/10 Jönköping, Teatern

6/10 Alingsås, Alströmer-teatern 

7/10 Borås, Sagateatern

12/10 Falkenberg, Stadsteatern 

13/10 Kungsbacka, Teatern 

14/10 Lund, Stadsteatern

20/10 Värnamo, Gummifabriken 

21/10 Vetlanda, Withala-salen 

27/10 Malmö, Palladium

28/10 Trelleborg, Rotundan 

29/10 Hässleholm, Kulturhuset 

2/11 Uddevalla, Östraboteatern

3/11 Karlstad, Scalateatern

4/11 Säffle, Medborgarhuset

10/11 Kalmar, Teatern

11/11 Karlshamn, Stadsteatern

12/11 Oskarshamn, Forum

17/11 Norrköping, Flygeln

18/11 Katrineholm, Tallås-aulan

19/11 Örebro, Hjalmar Bergman-teatern 

23/11 Linköping, Nya Munken

24/11 Skövde, Stadsteatern

25/11 Kungälv, Mimers Hus

 

Biljetterna till Thomas Petersson -Bara Skojar! släpps den 9 maj på Showtic.se

Turnén ”Thomas Petersson Bara Skojar!” presenteras av 2Entertain. Producent Bosse Andersson. Press Magnus Stråberg, magnus@straberg.se

Fotograf pressbilder: Bosse Håkansson

 

2Entertain part of Moment Group