STORT INTRESSE FÖR BJÖRN SKIFS – SÄSONGEN FÖRLÄNGS PÅ RONDO I GÖTEBORG.

BJÖRN GÖR ALLRA SISTA SHOWEN PÅ SIN FÖDELSEDAG DEN 20 APRIL 2024!

Björn Skifs gör just nu bejublade spelningar flera kvällar i veckan med sin show En värld av Skifs på Amiralen i Malmö, där den spelas tom 25 november. Showen flyttar därefter vidare till Rondo i Göteborg, med premiär 1 februari 2024. Efterfrågan på biljetter till Rondo har varit extremt hög och biljetterna är i princip slutsålda. Därför förlängs nu showen med ytterligare tre veckor tom 20 april 2024. Biljetterna släpps till försäljning idag via showtic.se och liseberg.se

SNABBA FAKTA KRING BJÖRN OCH EN VÄRLD AV SKIFS

  • En nostalgishow med Björn Skifs största låtar och minnen genom karriären
  • Showen har spelat 68 föreställningar den 25 nov i Malmö när Björn gör den sista spelningen i där och lördagen den 13 april firar showen 100 föreställningar, under sin spelperiod på Rondo i Göteborg
  • Den 6 april 2024 är det exakt 50 år sedan som ”Hooked On A Feeling” blev nr 1 på Billboardlistan (vilket också blev startskottet på det svenska Musikundret)
  • Hooked on a Feeling med Skifs har 600 miljoner streams på Spotify
  • En värld av Skifs är en upplevelse som även innefattar den hyllade utställningen ”Musik – Dans – Kärlek” med alster skapade av Oliver Skifs – son till Björn och Pernilla. Utställningen är öppen för alla när föreställningen spelas.
  • En värld av Skifs är regisserad av Pernilla Skifs och musikarrangemangen är gjorda av musiknestorn Hasse Gardemar. Showens producent Mikael Gordon-Solfors ligger bakom showsuccéer som tex The Runaway Show med Danny Saucedo och It takes a fool to remain sane med Ola Salo
  • Sist Björn showade i Göteborg var 2005 på Eriksbergshallen. Senast han besökte Göteborg var på Scandinavium hösten 2018, även där i samband med turnén ”Bitar ur mitt liv”. Den 1 februari blir det Göteborgspremiär för ”En värld av Skifs”. Det blir också första gången som Björn gör en krogshow på Rondo.

En värld av Skifs spelas just nu på Amiralen i Malmö fram till 25 november och avslutas i Göteborg på Rondo mellan 1 februari och nu förlängt till 20 april 2024.

Showen produceras av 2Entertain.

Biljetter och info: showtic.se/forestallningar/bjorn-skifs & liseberg.se/bjornskifs

EN VÄRLD AV SKIFS
Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. Sedan september 2022 har Björn Skifs spelat sin hyllade show En värld av Skifs på Hamburger Börs i Stockholm. Hösten 2023 spelas showen i Malmö och i februari 2024 flyttas showen vidare till Göteborg.

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits som ”Hooked On A Feeling”, ”Michelangelo”, ”Håll mitt hjärta” m.fl. Men framförallt har Björn alltid varit och är den mångsidiga underhållaren. En värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen, i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs, under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

Presskontakt:
Anders Westin, Westin Promotion
anders@westinpromotion.com
0708-77 37 07

2Entertain part of Moment Group