Sarah Dawn Finer och Tareq Taylor gör julshow med musikalisk glädje och värme

I december ställer sig två av Sveriges mest folkkära personer på Hamburger Börs scen, Sarah Dawn Finer och Tareq Taylor. Tillsammans skapar de en underhållande showkväll fylld av julmusik, humor, värme, god mat och oväntade överraskningar.

2Entertain part of Moment Group

 

Inför julen 2022 spelas showen ”Finer & Taylor – En julvärdig show” på Hamburger Börs i Stockholm. De tidigare julvärdarna Sarah Dawn Finer och Tareq Taylor är ett spännande och nytt artistpar som inte bara kommer att överraska musikaliskt utan även utmana deras bild av varandra och publikens förväntningar. Hela showupplevelsen spetsas med ett liveband bestående av några av landets främsta musiker under ledning av Marika Willstedt. För att skapa en fulländad krogshow har Tareq Taylor och Sarah Dawn Finer fått önska sina favoriter på tallriken.

– Jag har i hela mitt liv drömt om att få stå på scen och sjunga. Det känns helt overkligt att jag nu får göra det tillsammans med Sarah Dawn Finer som har en av Sveriges bästa röster. Tänk att vi ska göra en helt egen julshow. Det är så att jag får nypa mig i armen, säger Tareq Taylor.

– Det är fantastiskt att få göra det här med Tareq Taylor. Han är något så ovanligt som en man i sina bästa år, som vågar följa sina drömmar och börja om, som debutant. Men inte nog med det, Tareq är en fantastisk sångare, en blivande artist som saknat en livescen. Vi kommer göra allt vi kan för att bjuda på värme, fest, humor, personliga storys, fantastiska julfavoriter i olika genrer och egna pärlor. Sen blir det ju såklart även en hel del överraskningar, säger Sarah Dawn Finer.

– Med målsättning att skapa en festlig och humoristisk show för alla, kan jag inte tänka mig en bättre duo. Det blir en härlig musikalisk resa – en rolig, personlig, charmig och alltigenom varm kväll i vintermörkret, säger Mikael Gordon-Solfors, Producent.

’’Finer & Taylor – En julvärdig show” har premiär 2 december på Hamburger Börs i Stockholm, där den sedan spelas till och med 17 december.

– Jag är så oerhört stolt över Sarah Dawn Finer och Tareq Taylors mod att alltid fullfölja sina drömmar. Här gör Taylor entré som musik- och liveartist och som han gör det! Kom och se, avslutar Mikael Gordon-Solfors.

Biljettsläpp sker via Showtic den 23 september. Pressbilder hittar ni här.

Läs mer om showen och boka biljetter här

 

 

FAKTA OM HAMBURGER BÖRS:

Hamburger Börs har i över 250 år varit en fascinerande scen med en gedigen konsert- och showhistoria med idel världsnamn och sverigebekanta.

Ett axplock av artister följer här:
Diana Ross, Frank Sinatra, Liza Minnelli, Tina Turner, Depeche Mode, U2, Tony Bennet, Bette Midler, Eurythmics, Patti Labelle, Grace Jones, Lionel Richie, Rod Stewart, Phil Collins, Boomtown Rats, Duran Duran, Imperiet, Johnny Cash, Dionne Warwick, Ultravox, The Ramones, Anthony and the Johnsons, Sinead O’Connor, Shirley Bassey, Elvis Costello, Anthony Hamilton, Tower of Power, några av Sveriges främsta artister och nu även Sarah Dawn Finer och Tareq Taylor.