Sanna Nielsen gör ny stor Julkonsertturné

Efter en bejublad succé i vintras är Sanna Nielsen tillbaka med sin julkonsert ”Min Sanna Jul". I november-december hon sig åter ut på en stor julkonsertturné runt om i Sverige och besöker inte mindre än 18 städer. Biljetterna släpps den 25 april via showtic.se. -Det kan ju låta märkligt att prata julen redan nu, men faktum är att biljetterna i fjol gick åt extremt snabbt, så vi vill ge alla chansen att i god tid boka in och se julkonserten, säger producent Patrik Krall.

2Entertain – Part of Moment Group

 

I svensk tv har hon redan gjort avtryck som en av de mångåriga programledarna för Allsången. Sanna Nielsen går in på sin sjunde tv-sommar. Hon bibehåller musikkarriären med stor soloturné i vinter.

– Sanna är en landets mest mångsidiga artister. Hon briljerar precis lika mycket, oavsett om det är programledare, musikal- eller artistrollen hon kliver in ni. Hon är en dröm att jobba med, säger konsert- och showproducenten Mikael Gordon-Solfors.

Sanna ser fram emot den stora konsertturnén i vinter.

– Jag känner mig starkare än någonsin, säger en förväntansfull Sanna. Efter två år av pandemi, ska hon åter få spela inför tusentals människor.
 I höstas blev jag mamma vilket har gjort att artisteriet har fått en djupare roll, säger Sanna.
– Att få bli mamma är den absolut största rollen och det gör att jag också vill visa vår Gibson att jag gillar mitt jobb, att ingenting är omöjligt. Det känns viktigt för mig. Det blir roligt att få visa honom Sverige, med turnén i vinter.

Hemma strömmar Michael Bublé och Celine Dion ur högtalarna hemma, då Sanna är i full gång med att planera ny jul-repertoar. I år blir det bl.a svenska tolkningar av idolernas hits. Sanna repar nu på att pricka tonerna i Celine Dions version av ”Oh Holy Night”. Förmodligen blir det även Michael Bublés ”It ́s beginning to look a lot like Christmas”, i duett med fästmannen och gitarristen Joakim Ramsell (i vinter även hennes kapellmästare).

Den 25 april släpps biljetterna till ”Min Sanna jul”. Turnépremiär 17 november.

 

TURNÉPLAN MIN SANNA JUL

17-nov     Halmstads Teater

18-nov     Örebro Konserthus

20-nov     Gävle Konserthus 

24-nov     Linköping Konsert & Kongress 

25-nov     Karlskrona, Konserthusteatern

26-nov     Växjö Konserthus

27-nov     Vara Konserthus

30-nov     Skövde Kulturhus, Stadsteatern

01-dec      Norrköping, Flygeln

02-dec      Kalmar, Kalmarsalen

3-4dec      Kristianstads Teater

12-dec      Malmö Opera

16-dec      Helsingborgs Konserthus

17-dec      Kungsbacka Teater

18-dec      Ystads Teater

20-dec      Göteborg, Stora Teatern

21-dec      Jönköpings Konserthus

22-dec      Stockholm, Cirkus

Min Sanna Jul presenteras Krall Entertainment och 2Entertain.

Biljetter och info finns  här