PIPPI LÅNGSTRUMP FLYTTAR IN PÅ LISEBERGSTEATERN!

Familjeteater under december-januari på Lisebergsteatern har kommit att bli en populär tradition. I år blir det Pippi Långstrump som flyttar in på Lisebergsteatern med föreställningen ”Pippi firar Jul”. Och är det någon som vet hur man firar jul så är det Pippi Långstrump. Biljetterna släpps på showtic.se och liseberg.se den 27 oktober.

2Entertain – part of Moment Group

–        Det ska bli så kul att sätta upp ”Pippi firar jul” på Lisebergsteatern. Den här föreställningen personifierar allt som är härligt med julen och så klart med glimten i ögat, på ett sätt som bara Astrid kan göra, säger regissör Kålle Gunnarsson. 

Den 4 december börjar julen hos Pippi Långstrump, och hon vet VERKLIGEN hur man firar jul, det ska bakas kakor och kläs en gran och glädjen i att åka kälke med Tommy och Annika är en självklarhet. Men Prussiluskan kan inte stå ut med tanken på att Pippi ska fira jul ensam, så på julmarknaden bussar hon poliserna Kling och Klang efter Pippi för att få henne till barnhemmet. Men Pippi är inte lätt att fånga…  

På Lisebergsteatern i vinter får gästerna följa med Pippi, Tommy, Annika, Prussiluskan och Kling och Klang på ett roligt juläventyr i bästa Astrid Lindgren anda med mycket skratt, sång och dans. Ingen har väl beskrivit julen så som Astrid Lindgren med bilder av förväntan, sprittande glädje och skönhet som väcker julkänslorna hos både små som stora. 

”Pippi firar jul” spelas på Lisebergsteatern vintern 2021-2022, med premiär den 4 december. 

Presenteras av 2Entertain och Stage Fantasy