Ny möjlighet att se online eventet Tomten & Bocken

Showen Tomten & Bocken skulle livesändas på kvällen onsdag 16 december, men på grund av tekniska problem utanför vår kontroll så gick tyvärr inte sändningen att genomföra. Alla som köpt biljett har eller blir inom kort informerade via mejl och ges möjlighet att se showen hela helgen, från fredag 18 december kl.15.00 till söndag 20 december kl.23.00.

– Det har varit viktigt för oss att hitta en lösning så att alla som har köpt biljett får möjlighet att se showen eller erhålla pengarna tillbaka. Jag vill också rikta ett stort tack till er alla för visad förståelse, säger Danny Theis på streamingplattformen Gigset.

– Efter att showen inte kunde sändas som planerat, har fokus varit på att fullfölja uppdraget mot kunderna och leverera en trygg och säker sändning, utan yttre påverkan och/eller tekniksabotage, säger Mattias Rosberg på ansvarig teknikleverantör Adeprimo.

– Det känns fint att vi nu kan ge biljettköparna möjligheten att se showen valfri tid under hela helgen och att äntligen få njuta av julshowen, säger Mikael Gordon-Solfors, Producent på 2Entertain

 

Kontaktuppgifter

Presskontakt Adeprimo: Mattias Rosberg, mattias.rosberg@adeprimo.se, 076-771 58 01

Presskontakt Gigset: Danny Theis, danny@gigset.io, 070-290 82 02

Presskontakt 2Entertain: Sofia Ekskog, sofia.ekskog@2entertain.com, 070-327 66 08