Nu är festen tillbaka på Golden Hits

I år har Golden Hits varit en av Sveriges mest uppskattade nöjeshus i över 30 år. Nattklubben hette från början Golden Days, men det var först 1992 som Hasse Wallman tog över lokalerna och döpte huset till Golden Hits. Kungsgatan 29 har sedan dess varit det givna valet för en lyckad kväll ute på stan.

2Entertain part of Moment Group

 

Golden Hits är inte bara känd för sin nattklubb men också för sin underhållning.
Som namnet antyder så handlar allt om hits. Det finns tre dansgolv där husets DJ’s bjuder på allt från schlager till rock, Stockholms populäraste karaoke och två scener till där gästerna kan lyssna till Golden Hits fantastiska artister. Kvällen blir en kombination av mat och dryck tillsammans med hits och underhållning hela natten lång. På Golden Hits är det ”Fun Dining” och inte Fine Dining som gäller. Golden Hits serverar maten du gärna vill dela med dig av på Instagram, samtidigt som du skrattar åt kockarnas uppfinningsrika och humoristiska meny.

– Vi på Golden Hits tycker att förfesten utan tvekan är den roligaste delen av en utekväll. Därför har vi inför den här säsongen skapat en enda lång förfest så att festen aldrig behöver ta slut. Med andra ord, så är det som det alltid brukar vara på Stockholms roligaste fest. Allt är sig likt, men ändå inte, då vi den här säsongen har satsat lite extra för att överraska våra gäster, säger Ola Grönberg, producent.

Sjunger du dina favorithits i duschen, skrålar dem i bilen eller driver du dina arbetskollegor till vansinne när du alltid nynnar på den senaste radiohiten? På Golden Hits sjunger gästerna med i låtarna vi älskar, glömt bort eller hoppades på att förtränga. Fredagen den 26 augusti öppnar Golden Hits upp dörrarna igen. Ett tillfälle att umgås med familj, vänner och kollegor över en rolig kväll med allt från fniss till gapskratt, spontandans och ett hejdlöst firande.

Biljettsläpp den 5 maj, med showpremiär den 26 augusti.

För pressbilder, klicka här.
För mer information om showen samt biljetter besök Showtic.se