Den 11:e augusti släpper David Lindgren ”Om inte du”, den första singeln från en kommande platta på svenska

Låten är en svensk bearbetning av Daniel Bedingfields hit "If you´re not the one”. En avskalad och intim version med ett stråkarrangemang signerat Erik Arvinder och Henrik Langemyr.

– Om inte du är en hyllning till kärleken och till livet jag delar med min fru Kristina. För 20 år sedan sjöng jag originalet och tillägnade den till henne och sen dess har den varit ”vår” låt. Nu hoppas jag att min version kanske kan bli någon annans låt, säger David Lindgren.

Den 13:e augusti kan man höra David framföra ”Om inte du” live tillsammans med Kungliga Filharmonikerna under folkfesten FILHARMONIKERNA I DET GRÖNA på Gärdet i Stockholm.

”Om inte du” släpps i egen regi. Låten är producerad av Andreas Björkman och bearbetningen är gjord av David Lindgren tillsammans med Adriana Pupavac och Andreas Björkman.

Mer om David Lindgren:

David är en av våra mest folkkära artister. På meritlistan kan nämnas tre finaler i Melodifestivalen som artist. Han har även varit programledare för programmet två år i rad. Han har vunnit Stjärnornas Stjärna och har under våren gjort sin tredje säsong som programledare för Let’s Dance. Dessutom har David har gjort utsålda arenaturnéer och huvudroller i musikaler som Saturday Night Fever, Jersey Boys, Mamma Mia med flera.

I höst kan man se David i krogshowen ”A show lager than life” på Hamburger Börs i Stockholm. Läs mer och boka biljett här (länk till showtic om showen)

David kan du även boka som konferencier eller i en mer renodlad artistroll. Antingen med sina dansare eller också gästar han ett befintligt band. Möjligheterna är oändliga.

För bokning/kontakt: Uffe Andersson AGENT/PROGRAMPRODUCENT

0708-179481 eller uffe.andersson@2entertain.com

2Entertain part of Moment Group