BILJETTRUSNING TILL ONLINE-EVENTET ”TOMTEN & BOCKEN” 16 december

I förra veckan släpptes biljetter till online-eventet ”Tomten & Bocken – En slags julshow” med Måns Zelmerlöw och Per Andersson. Biljettrycket har varit enormt och sticker ut i antalet i jämförelse med andra aktuella nordiska livestreamade event. Med nya tekniska möjligheter och underhållning i världsklass kommer online-eventet bli något utöver det vanliga. Showen sänds exklusivt på ShowticTV onsdag den 16 december kl 19:45.

2Entertain part of Moment Group 

 

”Tomten & Bocken – En slags julshow” hade premiär tidigare i november och efter beslutet om nya restriktioner för allmänna sammankomster, sänds nu showen digitalt istället. Biljettrycket har varit enormt sen biljetterna släpptes den 30 november och har redan sålt långt mycket mer än andra inom kategorin streamade event.

 

Online-eventet är unikt på det sättet att det inte bara går att se showen från olika kameravinklar, Måns Zelmerlöw och Per Andersson är även med live under hela sändningen och publiken får följa med backstage och kan interagera direkt med artisterna. Det blir ett exklusivt och intimt event med möjlighet att få en fullskalig show hem till soffan. Eventet är anpassat både för privatpersoner men också företag med möjlighet att ha egna chattrum och boka biljetter för större sällskap. 

”Vilken respons! Vi är överväldigade! Vi var så ledsna när vi fick ställa in showen men är desto gladare att vi hann spela in vår sista föreställning och att så många nu får chansen att se den! För den är verkligen något extra i en tid då folk behöver få skratta. Dessutom är tekniken oerhört imponerande och som tittare känner man verkligen att man är med, live, och får interagera”, säger Måns Zelmerlöw.

 

” Yes! Vi hann spela in våran julshow! Folk har undrat om när vi ska spela showen igen och via ett digitalt event kan publiken se en sjuhelsikes julshow den 16 december. Två timmars musik, garv och jul i en go blandning. Vi har lite för- och efterchatt live, backstagekameror och fler godsaker att erbjuda för att tittaren ska få en unik och rolig kväll med oss från Börsen hem till alla!”, säger Per Andersson.

 

Showen sänds den 16 december. Mer information och biljetter finns på showtic.se/showtictv 

 

För press- och intervjuförfrågningar vänligen kontakta; 
Helene Wigren, PR & Beyond, tel. 070 752 76 05, Helene.Wigren@prbeyond.se  

 

För övriga frågor kontakta; 

Annika Cardell, 2Entertain. tel 073-364 65 35, annika.cardell@2entertain.com

Emilie Olsson Lignell, Live Nation, tel. 073-048 25 81, emilie.lignell@livenation.se