Åsa-Nisse gör succé på Vallarna!

45.000 biljetter har sålts till Alla tiders Åsa-Nisse på Vallarna. Idag släpps ytterligare en föreställning i Falkenberg som spelas söndagen den 24 juli 19:00.

2Entertain part of Moment Group AB

 

Efterfrågan att se Alla tiders Åsa-Nisse på Vallarna är stor och biljetterna säljer med strykande åtgång. Inte minst efter den av publiken och kritikerna så hyllade premiären! Beslutet är därför fattat att släppa en extraföreställning för att ge ännu fler besökare chansen att se Åsa-Nisse i sommar.

– Det är så himla roligt att publiken är på tå och skaffar sig biljetter. Tänk att så många vill komma och se Åsa-Nisse. Jag har verkligen längtat efter att få spela på ett fullsatt Vallarna igen, säger Annika Andersson, en av manusförfattarna bakom föreställningen ”Alla tiders Åsa-Nisse”. Annika medverkar dessutom själv som skådespelare i uppsättningen som spelar ända fram till 14 augusti på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg.

Stjärnsprakande.

Sveriges ledande buskis-profiler medverkar i sommarens föreställning: Mikael Riesebeck spelar nye Åsa-Nisse och Annika Andersson hustrun, Eulalia. Jojje Jönsson spelar brevbäraren Dag-Otto Flink och en av Vallarnas grundare, humorprofilen Stefan Gerhardsson gör den klassiska rollen som lanthandlaren i Knohult, Sjöqvisten.

– Publiken kommer inte bara för oss i Åsa-Nisse, utan för hela upplevelsen på Vallarna. Stämningen är fantastisk, med gammaldags popcorn-stånd, kvittrande fåglar, korvgubben med en låda på magen och Ätran i bakgrunden, säger Annika Andersson.

Alla tiders Åsa-Nisse spelas på Vallarna t.o.m 14 augusti. Till hösten ger man sig sen ut på stor Sverigeturné. Alla tiders Åsa-Nisse, spelas då på sexton av landets teaterscener ända upp till Luleå. 

 

I övriga roller ses: Klas Wiljergård, Jeanette Capocci och Robin Rösehag. Regi: Pär Nymark. 

Biljetterna till extraföreställningen släpps den 5 juli. För mer info och bokning, besök showtic.se