Årets jullovsteater Peter Pan intar Lisebergsteatern!

Följ med Peter Pan till landet Ingenstans i kampen mot den bistra Kapten Krok. Den 16 december flyger Peter Pan in på Lisebergsteatern i Göteborg och Tingelings magiska älvstoft ligger utstrött. Det blir ett magiskt och spännande äventyr med Peter Pan och hans vänner i en storslagen familjeföreställning med teater, sång och dans!

2Entertain part of Moment Group

 

Peter Pan & Kapten Krok är ett familjeäventyr baserad på berättelsen om romanfiguren Peter Pan, pojken som vägrar att bli vuxen och ägnar sin tid åt att flyga och magiska äventyr. Bortom molnen ligger landet Ingenstans, landet där man är barn för alltid. Där ligger också ett piratskepp förankrat under befäl av Kapten Krok och hans underordnade herr Smee där de smider smutsiga planer för Peter Pan och hans vänner.

Föreställningen är en färgstark och fantasifull föreställning med illasinnade pirater, älvan Tingeling och de borttappade barnen. Svensk iscensättning och regi av Kålle Gunnarsson.

Det har gjorts åtskilliga scenproduktioner och filmversioner av J.M Barries populära roman om de tre barnen som träffar den evigt unge Peter Pan och reser till Landet Ingenstans. Disneys animerade ”Peter Pan” från 1953 är fortfarande den mest framgångsrika filmversionen, följd av Steven Spielbergs ”Hook” (1991) med Robin Williams och Dustin Hoffman och filmen ”Pan” (2015) med bland andra Hugh Jackman.

Välkommen till ett fantastiskt familjeäventyr med mycket skratt, spänning och magi!

Premiären äger rum den 16 december på Lisebergsteatern i Göteborg och spelas därefter fram till jul och sedan under jullovet tom den 8 januari 2023. Det blir totalt 32 föreställningar! Biljetterna släpps den 27 oktober klockan 10:00 på Showtic.se.

Föreställningen produceras av: 2Entertain & Stage Fantasy

För mer information och biljetter besök Showtic.se