2Entertain startar samarbete med Tareq Taylor

2Entertain har ett brett spektra av artister som företaget representerar och senaste tillskottet är Tareq Taylor.

 

Vi är otroligt glada över att få in Tareq bland de artister som bokas via oss. Han är ständigt aktuell, folkkär och har dessutom en bredd rent musikaliskt. Den kombinationen kommer göra honom intressant för många olika typer av events, säger Janne Andersson, vd 2Entertain.

Att Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående kockar och en folkkär TV-personlighet är väl känt, men något som inte är lika vida känt (än) är att han numera även kan titulera sig både sångare och artist. Och det med bravur dessutom! Det behövdes dock ett visst tv-program och en stor dos mod för att han skulle våga ta steget. 

Musiken har alltid funnits där – Tareq är uppvuxen i en musikalisk familj, där hans mamma jobbade på operan och hans bror ständigt höll i mikrofonen i olika konstellationer. Tareq började tidigt drömma om att själv en dag våga ställa sig på en scen och sjunga. Men det skulle dröja ända fram till våren 2022 då han tog steget och medverkade i TV-programmet ”Masked Singer”. Bakom sin mask som ”sagoträd” vågade han äntligen ta sina första toner inför publik. Efter en andra placering i ”Masked Singer” fick han sedan frågan från en av Sveriges bästa sångröster, Sarah Dawn Finer, om att göra en julshow tillsammans. Det blev ett solklart ”JA” från Tareq och under hela december 2022 spred de julglädje med sin show ”Finer & Taylor – en julvärdig show” på Hamburger Börs scen i Stockholm.

Tareqs musikstil sträcker sig från soulmusik, klassisk jazz och rock till dagens pop, neo soul och RnB. 

Via 2Entertain kan du boka in Tareq på ditt nästa event, där han garanterat gör succé med sin vackra stämma och sin naturliga och härliga charm.

Läs mer om hur du bokar Tareq på www.2entertain.com

Bokningskontakt: Leif Gabrielsson, leif.gabrielsson@2entertain.com

 

 

2Entertain part of Moment Group