Tareq Taylor

Tareq Taylor

Att Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående kockar och folkkäraste TV-personligheter är väl känt, men numera kan han även titulera sig både sångare och artist! Och det med bravur dessutom. Men det behövdes ett visst tv-program för att han skulle våga ta steget. 

Musiken har alltid funnits där – Tareq är uppvuxen i en musikalisk familj, där hans mamma jobbade på operan och hans bror ständigt höll i mikrofonen. Tareq började drömma om att själv en dag våga ställa sig på en scen och sjunga. 

Under våren 2022 så tog han steget och medverkade i TV-programmet ”Masked Singer”, som tillät honom att bakom sin mask som ”sagoträd” ta sina första toner inför publik. Efter en andra placering i ”Masked Singer” fick han sedan frågan från en av Sveriges bästa sångröster, Sarah Dawn Finer, om att göra en julshow tillsammans. Det blev ett solklart ”JA” från Tareq och under hela december 2022 så spred de julglädje med sin show ”Finer & Taylor – en julvärdig show” på Hamburger Börs scen i Stockholm.

Tareqs musikstil sträcker sig från soulmusik, klassisk jazz och rock till dagens pop, neo soul och RnB. Med andra ord har han ett brett spektra och gör sig väl många sammanhang.

Boka in Tareq på ditt nästa event – vi garanterar dig att han kommer göra succé med sin vackra stämma och sin naturliga och härliga charm.

För bokning/kontakt

Leif Gabrielsson

Agent/Programproducent