Stefan Odelberg

Stefan Odelberg är en av få artister i Sverige idag som på ett personligt sätt lyckas kombinera humor, action, magi och show till ett gemensamt paket som stavas underhållning.

Det är inte själva magin som ligger i främsta rummet, utan snarare de dråpligheter och den spontantet som uppkommer under själva resan dit som är det intressanta och underhållande. Stefan är fantastisk på att bygga upp en stämning och skapa en känsla av gemenskap. Vi försäkrar att du inte har tråkigt en sekund när Stefan drar igång sin show. Han utnyttjar på ett skickligt och rutinerat sätt gästerna som finns närvarande då han skapar en känsla av att allt händer här och nu. Dessutom sker svängningarna i ett rasande tempo som gör det hela ännu mer intressant. Känslan är ofta när han är klar med sin publik, vad hände? Det enda man oftast vet är att man fått en riktigt rolig och underhållande stund. Att humöret i lokalen dessutom är på topp gör inte upplevelsen sämre, tvärtom.

Stefan började sin karriär på Cabaret Lorensberg, innan han fick göra sin egna kritikerrosade föreställning ”It’s Magic” på Slagthuset i Malmö.
Därefter har han hunnit medverka i flertalet TV-produktioner, bl.a. Semestercharmören på SVT där han bokstavligen trollade skjortan av svenska semesterfirare. Han har även deltagit i Diggiloo, Rhapsody in Rock och Dobidoo och firat Kronprinsessan på Öland. Det har dessutom blivit en eftertraktad tradition, när han gör sin årliga show under tennisveckan i Båstad. Sommaren 2020 blir 16:e året i rad.

En talk talk show är Stefans egna succékoncept som han tagit fram och som gästats av storheter som bl.a. Björn Skifs, Jill Johnson, Christer Fuglesang, Sanna Nielsen och Samantha Fox. Stefan är en flitigt anlitad konferencier på mässor och kungliga invigningar. Med sin okomplicerade approach charmar han ung som gammal. Vill ni ha en lättsam, men ändå professionell moderator så är Stefan det självklara valet! Vill ni bara ha en galet rolig stund och skapa en skön stämning, ja då bokar ni Mr Odelberg – här och nu!

För bokning/kontakt

Uffe Andersson

Agent/Programproducent

0708-179481