Shirley Clamp

Hon blev ett med Svenska folket när hon 2004 som en rödhårig yrhätta med en magisk sångröst damp ner i melodifestivalen, och via andra chansen studsade in i finalen i Globen där hon omfamnades av både publik och jury vilket resulterade i en fantastisk 2:a plats med Låten ”Min Kärlek”.

Därefter har det blivit många fler melodifestivaler, turnéer i alla möjliga format, TV-medverkan i både allvarliga och lekfulla program, samt massor av alla möjliga liveframträdanden runt om i vårt avlånga land.

De senare åren har Shirley bla. skapat sitt eget showformat ”Go´kväll mitt namn är Shirley Clamp” som är en sing-up-show där hon tillsammans med sitt band på ett alldeles eget självklara och befriande sätt blandar sina favoritlåtar med slagfärdig vardagshumor när hon reflekterar över händelser, dråpligheter och kontraster i sitt liv både som artist, dotter och mamma.

Shirley kan du boka med sitt band eller en mindre sättning med pianist. Hon är även en efterfrågad och mycket uppskattad konferencier

Så, luta er tillbaka och förbered er på en innerlig kväll med massor av musik, varm gemenskap och en stor portion humor!

För bokning/kontakt

Uffe Andersson

Agent/Programproducent

0708-179481