Emmi Christensson

Emmi Christensson, sångerskan med den vackra kristallklara rösten som inte lämnar någon oberörd. Hon har en ovanlig bredd i sin röst och med ett stort omfång rör hon sig lätt mellan olika genrer, från visa till opera.

Det finns en innerlighet och värme när Emmi står på scen och fångar sin publik.

Emmi har gjort huvudroller i några av våra mest älskade musikaler. En stor dröm gick i uppfyllelse när hon fick rollen som Christine i Phantom of the opera på West End. En roll som hon sen fick göra i Sverige mot Peter Jöback. Hon hyllades stort för hennes rollpresentation.

Våren 2018 fick Emmi ta sig an musikalkomedi för första gången tillsammans med gräddan av svensk humorelit, då hon spelade mot bland andra Henrik Dorsin och Suzanne Reuter på Oscars Teatern i ”Gentlemannen”.

Under åren har publiken lärt känna Emmi när hon gästat program som ”Så ska det låta”, ”Allsång på Skansen”, ”Doobidoo”, ”Moraeus med mera” och ”Victoriadagen”. År 2018 tävlade hon i Melodifestivalen med låten ”Icarus” skriven av bland annat Thomas G:son. Ni kan även ha hört Emmis röst när hon dubbade huvudrollen ”Belle” i den nya versionen av Disney’s klassiker ”Beauty and The Beast” som kom våren 2017.

Emmi har en bred och blandad repertoar av musikal, visa och klassiska sånger. Du kan boka henne med pianist för alla tillfällen i livet, och Emmi skräddarsyr gärna program så det passar för just er.

För bokning/kontakt

Uffe Andersson

Agent/Programproducent

0708-179481