David Lindgren

David Lindgren ses av de flesta som en underhållare utan några artistiska hinder. Vad han än tar sig an så blir det succé! Oavsett om det är som sångare, musikalartist, programledare eller i ett halsbrytande dansnummer så känns det alltid trovärdigt. Man både charmas och imponeras av Davids begåvning. Att han dessutom har glimten i ögat och en personlighet som älskas av alla, gör honom till en av de mest efterfrågade och bokade artisterna i Sverige idag.

Det går nog inte prata om David Lindgren utan att nämna Melodifestivalen. Här har han med sina tre finalplatser och två år som programledare verkligen etablerat sig i de svenska folkets hjärtan. Som Cicerón för Diggiloo, Sveriges största sommarturné, har han visat sin mångfald och folklighet. Populariteten har efter dessa uppdrag visat inga gränser. Dessutom har han medverkat i flertalet musikaler och krogshower. Bland annat i Jersey Boys, Mamma Mia och Hairspray. Han har också spelat en ”ung” Tomas Ledin i dennes krogshow på Rondo i Göteborg.

David kan du även boka som Konferencier eller i en mer renodlad artistroll. Antingen med sina dansare eller också gästar han ett befintligt band. Möjligheterna är oändliga.

Hösten 2019 är han aktuell med konsertturné ”En kväll med Lindgrens” tillsammans med sin fru Kristina. Tillsammans framför de sina favoriter ur musikalerna och filmens underbara värld. De kommer också göra julshow på Strandbaden i Falkenberg i november och december.


Lyssna på Mr Lindgrens senaste singel ”Spinning Around” här!

Ett tvättäkta blås och sväng så det svartnar. Detta är så himla bra. Spana in Davids framträdande i nyhetsmorgon där han fick hela studion att ”snurra runt” tillsammans med sina grymma dansare Dawid Bienkowski och Mario Perez Amigo.

Köp eller lyssna på den här: