Wallmans angör Göteborg

Wallmans har i 30 år varit en självklar nöjesdestination i Stockholm. Genom åren har några av våra mest folkkära artister inlett sina karriärer på Wallmans scen. Nu kommer äntligen Wallmans Dinnerparty till Göteborg och Kungsportshuset. En färgsprakande dans- och showupplevelse som göteborgarna äntligen får chansen att njuta av på hemmaplan

Hasse Wallman grundade Wallmans i Stockholm för 30 år sedan med ambitionen att skapa en unik nöjesscen. Sedan dess har Wallmans intagit både Oslo och Köpenhamn och nu har det äntligen blivit Göteborgs tur. Det klassiska Kungsportshuset vid Kungsportsplatsen i centrala Göteborg har totalrenoverats och kommer bli skådeplats för Wallmans Dinnerparty. 

– Kungsportshuset är ett av Göteborgs mest anrika nöjeshus. Här har folk dansat och umgåtts i årtionden. Den stora renoveringen som genomfördes för en tid sedan har verkligen lyft hela byggnaden. Wallmans Dinnerparty passar lokalen som handen i handsken, så det här är något vi verkligen ser fram emot, säger Mikael Nilsson, tf vd för Immersive Venues som bland annat driver Kungsportshuset. 

Det magiska och unika med en kväll på Wallmans är att artisterna i ena sekunden levererar ett shownummer av allra högsta klass och i nästa sekund står bredvid gästens bord, redo att med värme servera just sitt sällskap. Genom åren har Wallmans varit en artistskola för några utav våra mest folkkära artister. Martin Stenmarck, David Lindgren, Shirley Clamp och Linda Bengtzing är bara några som inlett sina artistkarriärer på just Wallmans. 

Wallmans Dinnerparty har premiär den 18 mars i Kungsportshuset, Göteborg och spelas fram tom den 28 maj 2022.

För mer information och biljetter: https://showtic.se/wallmans-dinnerparty  samt https://kungportshuset.se

Presskontakt:
Filip Jarl, Micael Bindefeld AB
filip.jarl@bindefeldab.se
070 – 736 08 00

Elin Olsson, Micael Bindefeld AB
elin.olsson@bindefeldab.se
070 – 769 92 28