SUCCÉSTART FÖR DEN BEJUBLADE KOMEDIN ”BAGAGE” MED DRÖMENSEMBLE – NU SLÄPPS FLER EXTRAFÖRESTÄLLNINGAR!

Det är ett stort intresse efter premiären för den publik- och kritikerrosade romantiska komedin ”Bagage” med Annika Andersson, Gustaf Hammarsten, Emma Peters och Robin Stegmar i rollerna. Nu är det klart att det blir fler extraföreställningar, upp emot 4000 stycken extrabiljetter släpps idag för att möta intresset för ”Bagage” på anrika Lisebergsteatern i Göteborg!

2Entertain – part of Moment Group AB 

-Wow, detta är så roligt, värmande och glädjande, det är stort för oss alla. Vi har verkligen blivit firade och firat sedan start. Alla dessa underbara skratt, en underbar känsla att få dela detta, vi är så otroligt lyckliga, glada och tacksamma att få spela mer Bagage. Det är ytterst tacksamt, hälsar Annika Andersson och Gustaf Hammarsten från Lisebergsteatern.

”Bagage” är en nyskriven komedi av den amerikanske författaren Sam Bobrick vars humor många redan bekantat sig med i tidigare Lisebergsteatersuccén ”Minns du mig?”. Med regissör Pär Nymark i spetsen, är det kreativa teamet nu tillbaka på teatern, och skapar ännu en värmande och glädjefylld teaterupplevelse.

PRESSROSOR “BAGAGE”
”En helt fantastisk pjäs” BORÅS TIDNING
”Det är inte ofta så många scener får spontana applåder” AFTONBLADET
”Det är en underbar romantisk komedi så måste ses” PÅSCEN.SE
”Annika Andersson, rutinerad och fenomenal på punshlines” GÖTEBORGS POSTEN
”Bra för själ, hjärta och hjärna” GÖTEBORG DIREKT

Biljetterna är släppta via www.showtic.se och www.liseberg.se alt via telefon: 031-400 100.

”BAGAGE” – En kärleksfull komedi om det vi bär med oss har premiär den 1 februari 2019 på Lisebergsteatern. Extraföreställningar är insatta den 6, 7, 12, 13, 26, 27 april med dubbla föreställningar på lördagar.

OM FÖRESTÄLLNINGEN BAGAGE:
Nyss hemkommen efter en resa inser Mia (Annika Andersson) att hon förväxlat sig bagage och fått fel väska med sig från tåget. När väskans ägare, Mårten (Gustaf Hammarsten), dyker upp med hennes väska för att göra ett snabbt byte – blir det starten på en udda och utmanande relation. En relation som aldrig hade tagit fart om inte Mia valt att rota igenom Mårtens väska medan hon väntade, sett vilka mediciner han tar, läst några gamla kärleksbrev och ögnat igenom papperna kring hans nyss avslutade äktenskap. 

Med hjälp av, eller försök till hjälp av, sin extroverta och frispråkige väninna Tove (Emma Peters) tar sig Mia an det omöjliga uppdraget att få den hjärtebrustna Mårten på benen igen. Med hopp om att själv, genom den hjälpen, lyckas påverka sin egna lite trassliga relationssituation.

Med ett överraskande och stilbrytande sätt får teaterpubliken även bekanta sig med den något speciella parterapeuten Dr A. Aronsson (Robin Stegmar) vars tankar, åsikter och egna beteende ger Mia, Mårten och publiken något att tänka på samtidigt som man kan skratta åt det.

Originalmanus: Sam Bobrick,
Översättning/Bearbetning: Nymark & Bendixen 
Regi: Pär Nymark 
Scenograf: Fredrik Dillberg,
Grafiskt content: Mikael Riesebeck
Mask&Peruk: Tiina Bengtsson
Kostym: Caroline Eriksson
Producent: Christoffer Bendixen, 2Entertain
Marknadsföring: Jennie Sandblom, 2Entertain   www.2entertain.com

2ENTERTAIN

Presskontakt: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com
Werecki Promotion Company. Ytterligare pressinfo och pressbilder se www.werecki.com