Ola Salo – Sveriges färgstarkaste liveartist i ny supershow

Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Nu är han äntligen tillbaka med en egen show "It takes a fool to remain sane", under våren 2019 på Rondo i Göteborg.

2Entertain – part of Moment Group

Ola Salo fick sitt stora genombrott som sångare och frontfigur i den ikoniska gruppen The Ark, ett band som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras. Nu är han äntligen aktuell igen med sin första egna show – It takes a fool to remain sane.

Här bjuds du på en Ola Salo upphöjd till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark. Den nyskrivna showen, med manus av Henrik Schyffert, i regi av Edward af Sillén och signerad Mikael Gordon-Solfors som av många anses vara Sveriges främsta showmakare, är en mix av den senaste teknologin med scenkonst i absolut världsklass.

Det ska bli otroligt roligt att äntligen få sätta upp en egen show med så här stora uttrycksmöjligheter. Jag vill ge publiken en upplevelse som inte liknar något annat, säger Ola Salo.

Det kommer att bjudas på en extravagant helkväll med landets mest färgstarka liveartist och hans minst lika färgstarka ensemble. Så skruva uppförväntningarna på max och räkna med en styckerockpoesi av finaste sort! Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets mest karismatiska liveartist.

 Ola Salos – It takes a fool to remain sane har premiär på Rondo i Göteborg den 24 januari 2019 och kommer att spelas hela våren 2019. Officiellt biljettsläpp är den 8 oktober 2018.

 

Produceras av 2Entertain och Live Nation.

För högupplösta pressbilder:
https://bit.ly/2IcpgyD

Rondo – på Liseberg har sedan starten 1997 etablerat sig som Sveriges bästa showkrog. Glitter, glamour, god mat, utmärkt service och fantastiska artister ger dig en härlig och minnesvärd kväll i
stjärnglansens tecken.

För ytterligare information om föreställningen och intervjuförfrågningar, vänligen kontakta:
Rebecca Foss, presskontakt, Micael Bindefeld AB
Tel. 070 – 768 13 97
Epost: Rebecca.foss@bindefeldab.se

Ensemble
Artist, Ola Salo
Kapellmästare, Johan Röhr
Gitarr, Michel Santunione
Bas, Olov Domeij
Fiol, key, Jannike Stenlund
Trummor, Julia Ivansson
Gitarr, Mona Lindgren

Produktion
Producent 2Entertain, Mikael Gordon-Solfors
Producent Live Nation, Markus Wiking
Arrangemang, Peter Kvint
Agent, Ola Jon Gray
Projektledare 2Entertain, Sofia Fladby
Marknadsansvarig 2Entertain, Annika Cardell
Ekonomi 2Entertain, Matilda Larsson
PR Micael Bindefeld, AB

Kreativt team
Regi, Edward Af Sillén
Scenograf, Roland Söderberg
Koreograf, Zain Odelstål
Manus, Henrik Schyffert
Ljusdesign, Mikael Kratt
Ljuddesign, Alexander Alexandersson
Videodesign, David Nordström
Mask/kostymdesign, Magnus Flobecker

 

2Entertain har sedan tidigare kontor i Sverige (Stockholm, Göteborg och Falkenberg), Norge (Oslo) och genom att gå in i Tyskland (Hamburg) 2017 etablerade man sig även utanför Norden.