MEGASUCCÉ FÖR OLA SALO PÅ RONDO – NU SLÄPPS YTTERLIGARE 5000 BILJETTER

Torsdagen den 24 januari hade Ola Salo premiär för sin första egna show "It takes a fool to remain sane" på Rondo i Göteborg. Showen hyllades till skyarna av både publik och press. ”Storslaget, Salo” skriver Aftonbladet och ger showen FYRA PLUS. Även Göteborgs-Posten hyllar showen, ger FYRA FYRAR och skriver bland annat ”Ösigt och tajt”. Pressen är enig, Salo och hans ensemble överträffade alla höga förväntningar på showen. Smålandsposten gav FEM I BETYG och skrev att ”Salo levererade som aldrig förr”. Även DN lovordade showen och skrev ”Träffar rätt i hjärtat”.

2Entertain – part of Moment group

Succépremiären har direkt märkts av på biljettförsäljningen och för att möta det stora biljettrycket släpps idag fler biljetter på de redan öppnade föreställningarna och dessutom förlängs spelperioden till den 4 maj. Totalt ökas kapaciteten med ca 5000 biljetter på Rondo.

–      Det känns fantastiskt att showen får så positiv respons! Jag njuter av varje minut på scen tillsammans med den här suveräna ensemblen, så att det blir fler föreställningar är väldigt roliga nyheter, säger Ola Salo.

Följande extraföreställningar släpps idag upp till försäljning:
Tors 2 maj kl 20.00
Fre 3 maj kl 21.00
Lör 4 maj kl 15.00
Lör 4 maj kl 21.00

Totalt finns nu hela 54 föreställningar uppsläppta på Olas Salos show på Rondo.

OM SHOWEN
Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. I vår gör han sin första egna show It takes a fool to remain sane på Rondo.

Ola Salo fick sitt stora genombrott som sångare och frontfigur i den ikoniska gruppen The Ark, ett band som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras.

Nu är han äntligen aktuell igen med showen – It takes a fool to remain sane. En show fylld av alla de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark. Landets mest karismatiska liveartist bjuder på en extravagant helkväll och ett stycke rockpoesi av finaste sort!

Den nyskrivna föreställningen, med manus av Henrik Schyffert och i regi av Edward af Sillén är en mix av den senaste teknologin med scenkonst i absolut världsklass.

Ola Salos – It takes a fool to remain sane spelas på Rondo hela våren 2019, fram tom 4 maj.

Produceras av 2Entertain och Live Nation.

Rondo – på Liseberg har sedan starten 1997 etablerat sig som Sveriges bästa showkrog. Glitter, glamour, god mat, utmärkt service och fantastiska artister ger dig en härlig och minnesvärd kväll i stjärnglansens tecken.

Ensemble
Artist – Ola Salo
Kapellmästare – Johan Röhr
Musiker gitarr – Michel Santunione
Musiker bas – Olov Domeij
Musiker fiol, key – Jannike Stenlund
Musiker trummor – Julia Ivansson
Musiker gitarr – Mona Lindgren

Kreativt team
Regi – Edward af Sillén
Scenograf – Roland Söderberg
Koreograf – Zain Odelstål
Manus – Henrik Schyffert
Ljusdesign – Mikael Kratt
Ljuddesign – Alexander Alexandersson
Videodesign – David Nordström
Arrangemang – Peter Kvint
Mask/kostymdesign – Magnus Flobecker

Produktion
Producent 2Entertain – Mikael Gordon-Solfors
Producent Live Nation – Markus Wiking
Manager Ola – Jon Gray
Projektledare 2Entertain – Sofia Fladby
Marknadsansvarig 2Entertain – Annika Cardell
Ekonomi 2Entertain – Linda Erheden
PR – Micael Bindefeld AB