Fler biljetter släpps till Dannys nya show i Göteborg

Han är högaktuell med ”The Run(a)way show” på Gothia Towers arena The Theatre, med premiär 31 oktober. När biljetterna släpptes till Danny Saucedos nya show för en dryg månad sedan blev det en omedelbar biljettrusch. För att möta efterfrågan släpps idag ytterligare 3000 biljetter.

Men innan showrepetitionerna börjar ska Danny, tillsammans med stjärnor som Magnus Uggla, Jill Johnson och Carola återvända till ”Så mycket bättre”, för att spela in succéseriens jubileumssäsong. Där får nämnda artister sällskap av bland andra Orup, Petter och Miss Li. Danny var med i sjunde säsongen av ”Så mycket bättre”, 2016. Han gjorde flera hyllade tolkningar, däribland Little Jinders ”Super 8” som spelats 20 miljoner gånger på Spotify och Tommy Nilssons ”Snacket på stan” (Talk of the Town). 

Parallellt med förberedelserna inför ”Så mycket bättre”, så har Danny fullt upp med planeringen av nya showen. Och förväntningarna är höga inför urpremiären på The Theatre i Göteborg.

–       Efter succén med förra showen vet vi att vi har mycket att leva upp till. Och det gör oss bara ännu mer taggade. Och vi är så glada för det stora intresset för showen och att vi nu kan ge ännu fler chans att se den, säger producent Mikael Gordon-Solfors.

När biljetterna släpptes till Dannys ”Run(a)way show” på The Theatre, Gothia Towers i Göteborg, blev det en omedelbar biljettrusch. Idag den 20 maj förbereder sig biljettsajten Showtic för ny rusning. Då gäller det att hålla sig framme om man vill uppleva Dannys pop- och dansfest på plats, på The Theatre i Göteborg. Biljetterna säljs via showtic.se/danny.

Showen produceras av 2Entertain och Krall Entertainment, i samarbete med United Stage.