Det våras för ”Så som i Himmelen”

Musikal-fansen är ivriga att se succéfilmen på Oscarsteaterns scen. 60.000 biljetter till hösten tog slut fort. Den 8 oktober släpps våren för ”Så som i Himmelen”.

2Entertain – part of Moment Group

Den är hyllad av både kritiker och publik och har jämförts med stormusikaler som CHESS och Kristina från Duvemåla. Biljettsuget är enormt till supermusikalen Så som i Himmelen, där stjärnskottet Philip Jalmelid spelar Micke Nyqvists filmroll som den hemvändande världs-dirigenten. Hans motspelare Tuva B Larsen lovordas för den roll som Frida Hallgren gjorde i Kay Pollaks Oscars-nominerade film.

Bara några veckor efter premiären är alla höstbiljetter sålda.

– I dagsläget är det någon ströplats kvar, till enstaka föreställningar i november och december, säger producenten Johan von der Lancken.

I höst kommer 64.401 kunna se musikalsuccén på Oscarsteatern. Med tanke på hur biljettköerna har ringlat senaste veckan är det inte överraskande att musikalen förlängs.

Den 8 oktober kl 11:00 släpps 37880 biljetter till datumen 4 januari-9 mars.

 

Läs mer om megasuccén, Så som i Himmelen här

 

 

2Entertain har sedan tidigare kontor i Sverige (Stockholm, Göteborg och Falkenberg), Norge (Oslo) och genom att gå in i Tyskland (Hamburg) 2017 etablerade man sig även utanför Norden.