Danny tar nya showen till Ericsson Globe!

Han växte upp 800 meter från arenan och drömmen om en spelning i Globen har funnits sedan barnsben. En utsåld höst i Göteborg och ett enormt biljettryck till vårens Sverigeturné gör drömmen till verklighet. Den 4 april flyttar Danny in med sin nya show på Ericsson Globe. Biljetterna släpps 17 december via showtic.se/danny.

Allt baseras på Dannys nya showsuccé, ”The Run(A)way Show”. Showen hade premiär i oktober på The Theatre i Göteborg och blev en omedelbar succé, som rosats av både kritikerkår och publik. ”The Run(A)way Show” innehåller tjugo låtar från Dannys karriär. Samtliga framförs med tio imponerande dansare och en ljusshow som överträffar det mesta. Inget lämnas åt slumpen och artistens adrenalinpåslag är maximalt.

 

Dannys spelperiod skulle egentligen avslutas lagom till nyår. Men publiktrycket har tvingat fram en arenaturné genom landet. Nu är det även spikat att också Ericsson Globe ska fyllas, med en Danny-show i storlek XXL den 4 april.


– Jag är lite tagen, det är jag. Det hade varit jättesvårt att skiljas från föreställningen efter ett sådant här år, säger Danny.

– Det här är det bästa tiden i mitt artistliv. Det har varit helt fantastiskt. Alla människor runtomkring och i publiken. Det har varit en sådan lust och energi hela vägen, säger Danny.

 

 

33-åringen har skrivit nöjeshistoria i höst. Segershowerna i Göteborg med 28-0 i utsålda hus, innebär ett oslagbart rekord för Gothia-arenan. Efter varje kväll försöker fans storma scenen för att krama om stjärnan. ”- Danny är självskriven för sin första Globen-satsning”, säger producenten Mikael Gordon Solfors.

 

– Det finns inga ord. Jag har aldrig varit så nervös som jag var inför premiären, men nu är det en euforisk känsla varje kväll, säger Danny.

 

Den 17 december släpps biljetterna till Danny på Ericsson Globe den 4 april 2020 via showtic.se/danny.

The Run(A)way Show produceras av 2Entertain och Krall Entertainment, i samarbete med United Stage.