Bibbel Babbel Bubbel – Babblarna Andra Musikalen

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar får en uppföljare! Både Intiman i Stockholm och Lisebergsteatern i Göteborg får nu äntligen ett återbesök av barnens stora favoriter Babblarna.

2Entertain – part of Moment Group

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med robotflickan Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden. Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Idag släpps biljetterna – se speldatum nedan! 
Intiman, Stockholm: 27-28 april samt 11-12 maj
Lisebergsteatern, Göteborg: 4-5 maj samt 25-26 maj
För mer info och biljetter – klicka här! 

Kontakt 2Entertain:
Anna Andersson
Marknadsförare
Telefon: 0733-16 16 46

Speltid ca 40 min utan paus. Rekommenderas från 2 år, men yngre är givetvis välkomna. Alla måste ha en biljett, även om man sitter i sin förälders knä. Barnvagnar kan inte tas med in på teatern, så lämna dem gärna hemma.

Presenteras av 2Entertain & Mys Artisteri AB