ÅRETS föreställning av Alla tiders ÅSA-NISSE på VALLARNAS FRILUFTSTEATER 2020 flyttas till sommaren 2021 

2Entertain – Part of Moment Group AB

Regeringen beslöt den 11 mars att följa Folkhälsomyndigheternas restriktioner att stoppa ALLA allmänna sammankomster och offentliga träffpunkter med fler än 500 personer. Därefter från och med söndag den 29 mars får allmänna tillställningar ha max 50 deltagare. Detta gör att vi från Vallarnas friluftsteater har väntat in i det sista för att se om restriktionerna kommer att lyftas under en snar framtid, men med rådande situation fattar vi nu beslutet att flytta vår verksamhet till 2021. Självklart vidtar vi detta beslut med omtanke om publikens och medarbetarnas hälsa och i förhållande till Coronavirusets framfart (covid-19) i Sverige.  

Därav finner vi att det blir bäst att 2020 års buskis Alla Tiders Åsa-Nisse flyttas till sommaren 2021 och blir 25 års jubileumsföreställningen. 

”Inget har egentligen förändrats när det kommer till bokningsläget. Förutom att vi flyttat föreställningen ett år. De som redan bokat en biljett till årets föreställning behåller den intakt till 2021 då vi åter på alla sätt kommer göra Vallarnas friluftsteater till en fantastisk sommarscen. ger Janne Andersson producent och VD för 2Entertain 

”Alla med biljetter kommer att bli kontaktade under nästa vecka för att få fortsatt information. Men en tanke är glasklar. Håll i biljetten, den kommer att bli guld värd” Fortsätter Janne Andersson. 

Självklart är detta ytterst tråkigt, men vi måste ta vårt ansvar och med detta kommer vi beslutsamt att följa de regler som myndigheterna kommer med. Nu kommer vi samla oss och göra allt vi kan för att 2021 ska bli det året då vi alla möts igen. Vårt arbete just nu är att med största entusiasm hälsa våra gäster välkomna till nästa säsong.