Tina Thörner

Ett hållbart och balanserat privat- och yrkesliv är vad Tina Thörner fokuserar på för att skapa livskvalitet i sitt liv.

Detta är den röda tråden genom allt och Tina har de senaste åren blivit en av Sveriges mest populära föreläsare och har uppdrag och driver projekt runt om i världen. Genom sina gedigna utbildningar – vid sidan om sitt uppdrag som en av världens främsta kartläsare – mixar hon kunskaper och erfarenheter med sina utmaningar och upplevelser från motorsporten och applicerar dessa i livet. Tina har skapat sig ett namn som talare, inspiratör, ledare, coach och motivator. Dessutom är hon flitigt anlitad som coach och mentor för ledningsgrupper och organisationer.

Nu tar Tina steget längre och skapar en unik och exklusiv möjlighet för intresserade att i ett nära samarbete med henne kunna utveckla sig själva och sitt team i roller som; ledare, chef och medarbetare. Gemensamt för Tinas olika föreläsningar är att de är unika att verkligen sortera bort det oviktiga och kliva in i ämnets kärna. Direkt.

Olika upplägg: Motivation och Inspiration, Kroppen och Knoppen, Ledarskap (Coachande och anpassande, personliga samt laget), Att skapa vägval för framgång (Storytelling från min livsresa mot nya höjder)