Thomas Ek

Mitt liv, mina val – Entreprenörskap och ledarrollen.
Thomas Ek skapade en framgångssaga tillsammans med sin bror och deras lojala medarbetare! I konkurrens med alla multiinternationella varumärken drev de OBH Nordica till en marknadsledande position! På mindre än 7 år gick man från 0 till 97% varumärkeskännedom och omsättningen från 120 miljoner till en miljard i Norden! Ledord för deras framgång var bl.a. snabbhet, mod, innovation & kraftfull marknadsföring!

Thomas delar med sig av mer än 30 års erfarenhet och berättar inspirerande om såväl medgångar och motgångar. Thomas var ansvarig för försäljningen & marknadsföringen men har även arbetat som produktchef, VD i Sverige och CEO för hela Norden.

“ Jag vill avdramatisera svårigheter, få lyssnarna att våga mer och därigenom lyckas snabbare! Alla företag har givetvis olika utmaningar och möjligheter men det är otroligt mycket som bygger på samma strategiska tänk och actions!”

Thomas nominerades till “Årets Talare Man” 2017. Thomas & Peter Ek vann utmärkelsen “EY Entrepreneur of the Year” i Stockholm 2010!