Nanne Grönvall

Efter över 30 år som artist, har Nanne Grönvall blivit en av våra största kvinnliga entertainers samtidigt som hon är en enormt folkkär artist.Måndagen den 18 februari släpper Nanne Grönvall den underbara singeln ”Jättekänd (Det var för fan jag…)”. Det var fem år sedan sångerskan släppte sitt senaste album men nu kommer hon med ny singel tillsammans med ingen mindre än Per Andersson.

Hon har rönt stora framgångar både i Sverige och utomlands, gjort turnéer, jul- och krogshower, spelat med i flera musikaler, varit programledare i både tv- och radioprogram inklusive hennes egna radiotalkshow ”Nanne i P4” och medverkat i Melodifestivalen 10 gånger, inklusive i den engelska Melodifestivalen.

Med hits som ”Håll Om Mig”, ”Avundsjuk”, ”Den Vilda”, ”Det Vackraste” (som hon var med och skrev), ”Alexandra”, ”Kyssa Dig”, ”Pissenisse”, och många andra låtar, så blir en show med hennes hits av låtar något som vi alla känner igen, oavsett ålder.

Nannes fartfyllda shower varvas med mellansnack, mellan egna låtar och covers så blandar hon även in publiken för spontana infall.