Michael Halvarson

Michael Halvarson är magikern, komikern och underhållaren som med sin unika kombination av skådespeleri, magi och visuell humor gjort sig ett stort namn på de internationella scenerna. Han fick sitt genombrott då han handplockades till en av huvudrollerna i originaluppsättningen av Cirque du Soleil’s show Kooza.

Efter premiären i Montreal fortsatte Michael att spela föreställningen på dess världsturné där pricken över i blev finalen på Royal Albert Hall i London. Han har gjort över tusen föreställningar med Cirque du Soleil och han har setts av miljontals människor i scenshower och i TV-program över hela världen. I Sverige var han var en av de tre magikerna som kunde ses i programserien Helt magisk på SVT. Michael har även gjort succé som gästartist i den engelska TV-showen The Magicians på BBC One och medverkat tillsammans med fem av världens främsta illusionister i scenshowen The Illusionists i Singapore.

Michaels underhållning bygger på mycket publikkontakt och visuella nummer med magi. Den lämpar sig lika bra för svensk som internationell publik och framförs på svenska eller engelska. Hans utstrålning i kombination med hans professionalitet har gjort honom till en mycket uppskattad underhållare som med fördel även bokas som kvällens konferencier.