En ljusglimt i vardagen

Många människor har det ensamt och är begränsade till sina lägenheter på grund av Corona.
”En ljusglimt i vardagen” är vårt sätt att sprida glädja nu när tiderna är som de är.

Denna produktion är ”mobil” och framtagen för att kunna sättas upp i tex bostadsområden, på innergårdar eller i grönområden. Upplägget är mycket flexibelt. Artisterna åker själva med i produktionsbilen, som är packad med all tänkbar teknik som behövs för utomhuskonserten. Publiken kan sitta på sina balkonger, öppna sina fönster eller sprida ut sig på innergårdarna, för att på distans ta del av konserten, som till exempel kan framföras av Sveriges bästa och populäraste trumpetare Magnus Johansson och underhållaren Uffe Chrix. Se ett smakprov på deras framträdande HÄR!

Produktionen gör ca 3 stopp per dag och ort, varje konsert varar i cirka 30 minuter. Konserterna har fått ett fantastiskt mottagande och varit mycket uppskattade av såväl publik som arrangör. Vi har sett att konserten blivit extra uppskattad i områden med en mognare publik. Hittills har konceptet arrangerats av fastighetsbolag, banker och kommuner, som bjudit sina hyresgäster och kunder på ”En ljusglimt i vardagen”. Några nöjda arrangörer är t.ex. Falkenbergs Sparbank, FABO, Laholms Sparbank och Osby Shopping. På spelplatserna informeras på olika sätt vem som är arrangör av underhållningen. Arrangörerna får en positiv framtoning och deras initiativ har i flera fall uppmärksammats av lokal media.

Hör av er om ni tycker detta låter intressant och känns som ett bra upplägg. Då kan vi prata vidare om detaljer och produktionsarvode. Ni kan även få referenser på genomförda uppdrag.