Filip & Fredrik

Filip och Fredrik är just nu aktuella som framgångsrika regissörer och manusförfattare till ”Tårtgeneralen”, med Mikael Persbrandt i huvudrollen. Filmen är en stor succé, både bland kritiker och biopubliken, som har vallfärdat till biograferna.

I höst är den dynamiska duon tillbaka med ännu en säsong av Sveriges enda dagliga talkshow – ”Breaking News”, på Kanal 5. Filip och Fredrik slår aldrig av på takten och har i snart två decennier producerat mängder med underhållning i olika former: TV-program, böcker, filmer, podcasts, scenshower och dokumentärer. De är även entreprenörer och driver ett av Sveriges största produktionsbolag, Nexiko.

Genom åren har de skapat TV-framgångar som: ”100 Höjdare”, ”Boston Tea Party”, ”High Chaparall” och ”Jorden Runt på 6 steg”, vilket bland annat resulterat i fler TV-kristaller än några andra kreatörer i den svenska TV-historien.

Deras bokdebut ”Två nötcrème och en moviebox” har sålt i över en kvarts miljon exemplar.

Deras podcast har i snart tio år varit en av Sveriges absolut största. 2014 slog de nytt publikrekord i Globen. Med hjälp av endast ett bord, två stolar och deras smarta och roliga observationer från samtiden och det förflutna fick de över 17000 människor att skratta, reflektera och ifrågasätta etablerade sanningar – vilket är ett sorts fundament i deras yrkesutövning.

Filip och Fredrik är unika och modiga underhållare, som alltid hittar nya vägar för att skapa inspirerande, humoristiskt och tänkvärt innehåll.

Och: Nu kan ni ta del av deras hjärnor!

• Vill ni att de livepoddar på just ert företag, med just er bransch och era anställda som utgångspunkt? Tillsammans med kunden tar vi fram ett material som Filip och Fredrik sen kan spåna fritt kring.
• Vill ni att de leder er kick-off? Er firmafest? Ert jubileum?
• Vill ni att de – med sina stora erfarenhet av intervjuer och debatter – modererar samtalen under den stora konferensen?