Bert Karlsson

Bert Karlsson är en av Sveriges mest kända profiler, under sin långa och framgångsrika karriär har han rört sig genom svenskt näringsliv likt en kameleont, ständigt vaksam och på jakt efter nya utmaningar och affärsmöjligheter. Bert Karlsson har gjort det mesta, han har ägt livsmedelsbutik, skivbolag, nattklubbar, nöjesparker och under 90-talet startade han det politiska partiet Ny Demokrati som satt i riksdagen mellan åren 1991-1994. På senare år har Bert ägnat sig åt Camping verksamhet, hus på hjul, matfabriker och tusen andra saker som enligt Berts devis är ”inga konstigheter”.

Lägger man ihop alla dessa olika grenar så får man väl säga att hans främsta titel är och kommer att vara- entreprenör. Men frågan många ställer sig är: vad är då ett lyckat framgångsrecept och vilka av dessa är Berts?

Under sitt föredrag (Vägen till framgång) ger Bert tonvis med inspiration och delar oblygt med sig av sina fram- och motgångar och även om du aldrig själv haft en affärsidé så kommer du garanterat ha en efteråt! Med underbara anekdoter från sitt liv och med mycket humor och den typiskt ”bertska” rättframheten ger han en mycket uppskattad och tänkvärd föreläsning om hur du når dina drömmars mål och lite till.