Babben

Babben är en populär föreläsare med ämnen som hälsa, vardagspsykologi och stress. Hennes populäraste föreläsning Friskvård a la Babben uppdateras ständigt. Nu finns även hennes nya föreläsning ”Smällar man får ta”.

Där fokuserar hon på hur vi kan se hur vår uppväxt har präglat oss, men att det som är tufft då kan vändas till något positivt. Babben delar också ut en del tips på hur man kan lära sig att läsa av både andra och sig själv, även när vi beter oss helt ologiskt är det logiskt!
Babben tar ofta upp vikten av att lyssna på sig själv. Gillar min kropp det jag äter, har jag valt rätt motionsform – vill jag bli vältränad eller avspänd? En av hennes verkliga käpphästar är att lära sig skilja på självförtroende och självkänsla samt ha koll på när stressen plötsligt kan visa sitt fula tryne. Babbens föreläsningar är alltid underhållande, medryckande och tankeväckande.

De innehåller en skön blandning av fakta, forskning, anekdoter och egna exempel. Blandningen av humor och allvar gör att kunskaperna blir insikter, vi berörs känslomässigt vilket är förutsättningen för att vi kanske äntligen ska vilja göra den där livsstilsförändringen som vi vet att vi borde. Babben får allt som oftast högsta betyg i utvärderingarna efteråt och kunderna återkommer år efter år.